venerdì 11 novembre 2011

questa e' arte...







So’ doje sore: ‘a riccia e a frolla.

Miez’a strada, fann’a folla.

Chella riccia è chiù sciarmante:

veste d’oro, ed è croccante,
caura, doce e profumata.
L’ata, ‘a frolla, è na pupata.
E’ chiù tonna, e chiù modesta,
ma si’ a guarde, è già na festa!
Quann’e ncontre ncopp’o corso
t’e vulesse magnà a muorze.
E sti ssore accussì belle
sai chi so’? So’ ‘e sfugliatelle!



4 commenti:

  1. Eggia' la cucina Napoletane e' ineguagliabile!!!! si e' proprio un opera d'arte!! buon week ;-)))

    RispondiElimina
  2. l'arte è ovunque ci sia qualcosa di bello e se poi è anche buono tanto meglio !! :-)

    RispondiElimina
  3. Uagliù site' ruoss'!
    Si scrive così?
    Un bacio e buona Domenica
    Marcella

    RispondiElimina
  4. @ Marcella!!! tu si ruoss!!!!

    @ Monia & Housewife la cucina di Napoli e' un capolavoro ^_^

    RispondiElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails